Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vredepeel

Met een opstalverzekering in Vredepeel (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan het toilet, of bijvoorbeeld vaste muren. Het is geen vereiste, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van gevestigde partijen zoals bijv. EAG Assuradeuren, Bruns ten Brink of Reaal op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Vredepeel, gemeente Venray, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Netnummer0478 (+31478)
Aantal inwoners 43291
Postcodegebied5816
BuurtschappenVenray
Plaatsen in de regioverzekering-merselo, opstalverzekering-heide, polis-oirlo, verzekering-liessel, woonhuisverzekering-liessel en castenray
opstalverzekering-vredepeel

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Vredepeel, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Let op: Deze verzekering sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de schoorsteen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afals stofzuiger of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Vredepeel? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Vredepeel, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Vredepeel. Als je problemen in de woning krijgt (onder andere schroeien of smelten, een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Via ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van verzekeraars als Lancyr en ASR Verzekeringen variëren tussen de €7,5 – €14,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (5816) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: type woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt vervolgens de relevante verzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Vredepeel? De modale verzekeringen variëren tussen de €6,5 en €12,5. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Vredepeel? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Unigarant Inboedelverzekering en ook Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Vredepeel.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Venray afsluiten? Ontdek de meest populaire of voordeligste verzekeraar voor regio 5816.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij dezelfde aanbieder. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan inbraak, schade door olie, rook en roet, diefstal, aanrijding en aanvaring en wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop vind je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n overkapping, tuinhuisje, garage, schuur en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Venray, Overige kernen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

D. de Jonge, Vredepeel (maart 2023)