Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Aalburg

Met een opstalverzekering in Aalburg – ook wel woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door aspecten als brand, diefstal, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is een zwembad, of bijvoorbeeld de bezemkast. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via onze vergelijker vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven zoals ZLM, Bovag of Lancyr op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Aalburg, gemeente Aalburg, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteAalburg
(Net) nummer0416 (+31416)
Inwoners 13038
Postcodegebieden4265
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Aa en Hunze, opstalverzekering-Wassenaar, polis-Veldhoven, verzekeringspakket-Uithoorn, Amstelveen en woonhuisverzekering-Amersfoort
opstalverzekering-aalburg

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Aalburg, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door storm (vanaf windkracht 7), inbraak, wateroverlast, ontploffing. Noemenswaardig: Deze dekking verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals zonwering of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Aalburg? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Aalburg, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Aalburg. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door blikseminslag, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, schroeien of smelten), dan horen uiteraard de service en uitkeringen uitstekend te werken. Middels ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van assuradeurs als InShared en/of Allianz zitten maandelijks tussen €8,25 en €14,75. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Europeesche opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (4265) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet daarna de actuele woonhuisverzekeringen op basis van jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Aalburg? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €6,5 – €11,25. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Aalburg? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Turien & Co Woonhuisverzekering Primair of juist ANWB Woonpakket Plus. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Aalburg.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Aalburg afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor regio 4265.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • ZLM Inboedel
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen onder te brengen bij dezelfde maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer verzekeringen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme, diefstal of olie, rook en roet, wateroverlast, een omgevallen boom, schroeien of smelten. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door overstromingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, aardbevingen of grondwater in de woning, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand tref je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een brandje is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n tuinhuisje, overkapping, volière, schuur en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan straatwerk. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Meeuwen, Drongelen, Babyloniënbroek.

‘Een onbezorgd gevoel

C. van Loon, Aalburg (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente