Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Baarle-Nassau

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Baarle-Nassau – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met aspecten als inbraak, diefstal, ontploffing, wateroverlast. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld een houten vloer, en tevens een houten vloer. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je direct vele opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals EAG Assuradeuren, ASR Verzekeringen of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Baarle-Nassau, gemeente Baarle-Nassau, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBaarle-Nassau
(Regio) nummer0162 (+31162)
Aantal inwoners 6611
Postcodes5109
BuurtschappenBaarle
Plaatsen in de regioverzekering-Asten, opstalverzekering-Arnhem, polis-Apeldoorn, verzekeringspakket-Veere, Apeldoorn en woonhuisverzekering-Amsterdam
opstalverzekering-baarle-nassau

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Baarle-Nassau, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, wateroverlast. Noemenswaardig: Deze verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals het plafond. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als koffiezetapparaat of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Baarle-Nassau? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Baarle-Nassau, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Baarle-Nassau. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door olie, rook en roet, schroeien of smelten, brand of explosie, blikseminslag), dan dienen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van assuradeurs als Europeesche of Allianz schommelen tussen €6,25 – €13. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: HEMA opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (5109) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de actuele opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Baarle-Nassau? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €5,75 en €14. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Baarle-Nassau? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als InShared Opstalverzekering of Reaal Opstal (adviseur). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Baarle-Nassau.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Baarle-Nassau afsluiten? Check de best beoordeelde of gewoon een goedkope polis voor regio 5109, 5110, 5111.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij dezelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan blikseminslag, schade door olie, rook en roet, diefstal, storm (vanaf windkracht 7) en blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, inbraak en diefstal. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Onderstaand vind je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. storm of brand is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n overkapping, garage, tuinhuisje, schuur en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Baarle – Nassau, Ulicoten, Wijk 02.

‘Handig, die verzekeringspakketten

H. van Leeuwen, Baarle-Nassau (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente