Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bergeijk

Middels een opstalverzekering in Bergeijk – ook wel woonhuisverzekering – dek je schades m.b.t. de woning als gevolg van o.a. blikseminslag, aanrijding en aanvaring, brand, diefstal. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan het plafond, of bijvoorbeeld de keuken. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk je direct de meeste opstalverzekeringen van populaire maatschappijen als Ditzo, Aon Direct of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Bergeijk, gemeente Bergeijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergeijk
(Net) nummer0497 (+31497)
Inwoners 18253
Postcodegebied5570
BuurtschappenBergeijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Berg en Dal, opstalverzekering-Assen, polis-Almelo, verzekeringspakket-Vianen, Bedum en woonhuisverzekering-Barneveld
opstalverzekering-bergeijk

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Bergeijk, december 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door wateroverlast, diefstal, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze polis is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals een zwembad. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals verzamelingen of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bergeijk? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bergeijk, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Bergeijk. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme), dan behoren met name de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en Avéro Achmea liggen tussen de €5,75 – €12,75. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Huis In Eén Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, adres (5570) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de actuele verzekeringen op basis van jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Bergeijk? De “normale” verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,5 en €12,75. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Bergeijk? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk) en ook Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Bergeijk.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Bergeijk afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor postcode 5570, 5571.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in december 2023

 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • SNS Woonhuisverzekering
 • FBTO Woonpakket

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij dezelfde maatschappij. In het geval van schade rondom je woning, komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, blikseminslag of een omgevallen boom, inbraak en diefstal, blikseminslag, olie, rook en roet. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van slecht onderhoud, atoomkernreacties, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Verderop lees je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n overkapping, tuinhuisje, garage, volière en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Bergeijk, Weebosch, Luyksgestel, Riethoven, Westerhoven.

‘Goed geholpen bij de overstap

Mevr. Smits, Bergeijk (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente