Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bergen op Zoom

Via de opstalverzekering in Bergen op Zoom – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met situaties als blikseminslag, diefstal, inbraak, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan vaste muren, en tevens een badkamer. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare partijen zoals o.a. Verzekeruzelf.nl, ABN AMRO of REAAL Verzekeringen op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Bergen op Zoom, gemeente Bergen op Zoom, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
Regionummer0164 (+31164)
Inwoners 66237
Postcodegebieden4600
WijkenBergen
Naburige plaatsenverzekering-Bergen Noord-Holland, opstalverzekering-Beesel, polis-Appingedam, verzekeringspakket-Waddinxveen, Beesel en woonhuisverzekering-Beemster
opstalverzekering-bergen-op-zoom

Woonhuisverzekering vergelijken in Bergen op Zoom, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door ontploffing, blikseminslag, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Deze module dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de zonnepanelen . Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals sanitair of schade aan computers). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Bergen op Zoom? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Bergen op Zoom, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bergen op Zoom. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, een omgevallen boom), dan behoren zeker de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Met behulp van onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van assuradeurs als Klaverblad of ASR Verzekeringen variëren tussen de €7,25 – €12,25. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Independer opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (4600) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft in de volgende stap de relevante opstalverzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Bergen op Zoom? De “normale” polissen schommelen tussen €9,5 – €11,25. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Bergen op Zoom? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Turien & Co Inboedelverzekering Premium of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Bergen op Zoom.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Bergen op Zoom afsluiten? Bekijk de meest populaire of voordeligste polis voor postcode 4600, 4601, 4602, 4611, 4612, 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4621, 4622, 4623, 4624, 4625.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • FBTO Woonpakket

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij de identieke partij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal modules die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als diefstal, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag of een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, brand of explosie, vandalisme. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, overstromingen, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, weersinvloeden, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Onderstaand tref je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een inbraak of storm wordt meestal gedekt. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw tuinhuisje, overkapping, schuur, garage en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. bomen, struiken. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

I. de Haan, Bergen op Zoom (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente