Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vinkel

Via de opstalverzekering in Vinkel – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, diefstal, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is het toilet, of denk aan de heg. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als Univé, Bruns ten Brink of Klaverblad op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Vinkel, gemeente Bernheze, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
Netnummer073 (+3173)
Inwoners 29880
Postcodes5383
WijkenVorstenbosch
Plaatsen nabijverzekering-reek, opstalverzekering-herpen, polis-macharen, verzekering-deursen-dennenburg, woonhuisverzekering-deursen-dennenburg en ravenstein
opstalverzekering-vinkel

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Vinkel, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, brand, inbraak, vandalisme. Niet vergeten: Deze verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de oven. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items zoals tablet of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Vinkel? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Vinkel, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Vinkel. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als brand of explosie, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Via de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies assuradeurs als Nationale Nederlanden en Verzekeruzelf.nl zitten maandelijks tussen €8,5 – €10,25. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Interpolis afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (5383) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de actuele verzekeringen op basis van jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Vinkel? De modale verzekeringen liggen tussen de €5,5 en €13,5. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Vinkel? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Vinkel.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Bernheze afsluiten? Stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar voor postcodegebied 5383.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren allebei deze producten af te sluiten bij dezelfde aanbieder. Bij constatering van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), diefstal of schroeien of smelten, een omgevallen boom, vandalisme, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, slecht onderhoud of weersinvloeden, grondwater in de woning, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een tuinhuisje, volière, overkapping, schuur en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Familie. Vink, Vinkel (maart 2023)