Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Cranendonck

Met een opstalverzekering in Cranendonck (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan situaties als storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, aanrijding en aanvaring, diefstal. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de heg, en tevens de bijkeuken. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met deze website vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen zoals bijv. HEMA, Centraal Beheer of Nationale Nederlanden op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Cranendonck, gemeente Cranendonck, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
Regionummer0495 (+31495)
Bewoners 20660
Postcodegebied6020
WijkenBudel
Plaatsen in de buurtverzekering-Coevorden, opstalverzekering-Boxmeer, polis-Borger-Odoorn, verzekeringspakket-Bergen Noord-Holland, Bunschoten en woonhuisverzekering-Bunnik
opstalverzekering-cranendonck

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Cranendonck, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, inbraak. Niet vergeten: Deze dekking verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de elektriciteit. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals je telefoon of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Cranendonck? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Cranendonck, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Cranendonck. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (denk aan een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag, brand of explosie), dan horen met name de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Met behulp van ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van aanbieders zoals FBTO en/of Unigarant schommelen tussen €9,75 tot €10. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nederlanden van Nu opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (6020) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de relevante verzekeringen op basis van jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Cranendonck? De modale polissen zitten maandelijks tussen €7,25 tot €12,5. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Cranendonck? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering en ook Aegon Opstal Basis. Heb je hulp nodig? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Cranendonck.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Cranendonck afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of gewoon een goedkope polis voor omgeving 6020, 6021.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • ANWB Opstalverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten af te sluiten bij eenzelfde verzekeraar. Bij constatering van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan inbraak, diefstal, wateroverlast, ontploffing of een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, overstromingen, roekeloosheid en opzet, aardbevingen of bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hierna ontdek je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een overkapping, schuur, garage, tuinhuisje en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

P. van der Velden, Cranendonck (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente