Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vianen

Aan de hand van een opstalverzekering in Vianen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schade aan jouw woning die ontstaan zijn door onder andere wateroverlast, vandalisme, schade door olie, rook en roet, diefstal. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de stroomvoorziening, en tevens een tuinhek. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijker vergelijk jij direct een aantal opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Zelf, Bruns ten Brink of Nederlanden van Nu op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Vianen, gemeente Cuijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
Netnummer0485 (+31485)
Inwoners 24608
Postcodegebieden5434
WijkenCuijk
Plaatsen in de regioverzekering-katwijk, opstalverzekering-elsendorp, polis-odiliapeel, verzekering-geffen, woonhuisverzekering-geffen en handel
opstalverzekering-vianen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Vianen, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals leidingen in huis. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals cosmetica of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Vianen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Vianen, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Vianen. Als er sprake is van schade aan de woning (denk aan olie, rook en roet, een omgevallen boom, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren met name de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Via de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van aanbieders als Ditzo en Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €6,25 – €12. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ABN AMRO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (5434) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: soort huis, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt daarna de verkrijgbare verzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Vianen? De gemiddelde premies schommelen tussen €6,25 – €11. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Vianen? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bovag Thuispakket (Allrisk) en ook Klaverblad Inboedelverzekering Royaal. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Vianen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Cuijk afsluiten? Vind de best beoordeelde of goedkoopste polis voor omgeving 5434.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Generali Inboedelverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten af te sluiten bij de identieke aanbieder. Wanneer we spreken van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer modules die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld vandalisme, aanrijding en aanvaring, brand, ontploffing en brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, aardbevingen of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop ontdek je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De tuinhuisje, overkapping, volière, schuur en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

R. Vink, Vianen (maart 2023)