Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Deurne

Via de opstalverzekering in Deurne – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeelddiefstal, brand, blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de vaatwasser, of bijvoorbeeld het leidingwerk. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs als FBTO, Avéro Achmea of Nationale Nederlanden op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Deurne, gemeente Deurne, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDeurne
Regionummer0493 (+31493)
Aantal inwoners 31878
Postcodegebied5750
BuurtenDeurne
Plaatsen in de regioverzekering-Den Helder, opstalverzekering-Cranendonck, polis-Borsele, verzekeringspakket-Bladel, De Wolden en woonhuisverzekering-De Ronde Venen
opstalverzekering-deurne

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Deurne, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Let op: Deze polis dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere het dak. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals koffiemachine of een kapotte TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Deurne? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Deurne, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Deurne. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, vandalisme, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen uiteraard de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals ING of Avéro Achmea variëren tussen de €7,75 en €13,25. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: OHRA opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (5750) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: kenmerken huis, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent daarna de verkrijgbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Deurne? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €5 tot €12,5. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor ons huis in Deurne? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid en/of FBTO Woonhuisverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Deurne.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Deurne afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor postcodegebied 5750, 5751, 5752, 5753, 5754, 5756, 5757.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Allsecur Compleet

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij één aanbieder. In het geval van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer dekkingen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, inbraak, brand, diefstal of een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, olie, rook en roet, een omgevallen boom. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder lees je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal of ladder door een ruit wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je tuinhuisje, overkapping, garage, schuur en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan schuurtjes. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

L. van den Broek, Deurne (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente