Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Neerkant

Middels een opstalverzekering in Neerkant – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met o.a. wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de ramen, en ook de riolering. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk alle belangrijke opstalverzekeringen van erkende assuradeurs zoals bijv. Generali, ASR Verzekeringen of Independer op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Neerkant, gemeente Deurne, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDeurne
Netnummer077 (+3177)
Aantal inwoners 31878
Postcodegebied5758
WijkenDeurne
Plaatsen in de omgevingverzekering-vlierden, opstalverzekering-mariahout, polis-mierlo, verzekering-geldrop, woonhuisverzekering-geldrop en lieshout
opstalverzekering-neerkant

Woonhuisverzekering vergelijken in Neerkant, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door ontploffing, brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Goed om te weten: Deze verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de gevel. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals babyfoon of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Neerkant? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Neerkant, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Neerkant. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (onder andere schroeien of smelten, een omgevallen boom, blikseminslag, wateroverlast), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van partijen zoals Generali of Univé liggen tussen de €8,25 – €14,75. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (5758) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft hierna de actuele verzekeraars op basis van jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Neerkant? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €5,75 tot €13,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Neerkant? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals HEMA Inboedelverzekering en ook HEMA Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Neerkant.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Deurne afsluiten? Bekijk de meest populaire of laagst geprijsde polis voor omgeving 5758.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • ZLM Inboedel

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen aan te vragen bij één partij. Bij constatering van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld blikseminslag, diefstal, wateroverlast, vandalisme of inbraak en diefstal, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand lees je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. een brandje zit vaak bij de polis in. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je garage, volière, overkapping, schuur en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

T. van Dijk, Neerkant (maart 2023)