Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Etten-Leur

Middels een opstalverzekering in Etten-Leur – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met zaken als blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de vaatwasser, maar ook de schutting. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van deze website vergelijk jij gemakkelijk vele opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals EAG Assuradeuren, Avéro Achmea of nowGo op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Etten-Leur, gemeente Etten-Leur, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEtten-Leur
Netnummer076 (+3176)
Bewoners 42832
Postcodegebied4870
WijkenEtten-Leur
Plaatsen in de omgevingverzekering-Ermelo, opstalverzekering-Eersel, polis-Dongeradeel, verzekeringspakket-Castricum, Emmen en woonhuisverzekering-Elburg
opstalverzekering-etten-leur

Online woonhuisverzekering vergelijken in Etten-Leur, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door ontploffing, diefstal, inbraak, vandalisme. Niet vergeten: Deze module sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als een houten vloer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee verzeker je de losse spullenals strijkijzer/-plank of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Etten-Leur? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Etten-Leur, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Etten-Leur. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, olie, rook en roet, vandalisme), dan horen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De kosten van maatschappijen zoals FBTO of Verzekeruzelf.nl liggen tussen de €5,25 tot €10. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Turien en Co opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (4870) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je treft hierna de beschikbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Etten-Leur? De modale polissen zitten maandelijks tussen €9,75 en €11,5. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Etten-Leur? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) en ook Unigarant Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Etten-Leur.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Etten-Leur afsluiten? Check de meest populaire of voordeligste maatschappij voor de buurt 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Lancyr Woonverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij dezelfde assuradeur. Bij schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme of een omgevallen boom, vandalisme, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, aardbevingen of bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Hieronder lees je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. inbraak of storm wordt meestal gedekt. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je overkapping, volière, tuinhuisje, garage en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als tuinhuisjes. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Etten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

Y. Veenstra, Etten-Leur (maart 2023)