Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Gemert-Bakel

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Gemert-Bakel – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door zaken als diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, wateroverlast. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de riolering, en ook de vaatwasser. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijker vergelijk je snel een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, ABN AMRO of InShared op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Gemert-Bakel, gemeente Gemert-Bakel, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGemert-Bakel
Netnummer0492 (+31492)
Inwoners 29647
Postcodegebied5420
BuurtschappenGemert
Plaatsen in de regioverzekering-Geldrop-Mierlo, opstalverzekering-Geertruidenberg, polis-Enschede, verzekeringspakket-Dongen, Etten-Leur en woonhuisverzekering-Ermelo
opstalverzekering-gemert-bakel

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Gemert-Bakel, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door brand, inbraak, wateroverlast, blikseminslag. Belangrijk: Deze dekking is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de open haard. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals koelkast of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Gemert-Bakel? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Gemert-Bakel, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Gemert-Bakel. Als er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als blikseminslag, schroeien of smelten, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen zeker de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Via ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeraars als Klaverblad en Allianz variëren tussen de €9,25 en €10,25. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Verzekeruzelf.nl opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (5420) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type huis, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent vervolgens de beschikbare verzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Gemert-Bakel? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €9,5 – €10. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Gemert-Bakel? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk) en ook Unigarant Inboedelverzekering. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Gemert-Bakel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Gemert-Bakel afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of de meest betaalbare verzekering voor postcodegebied 5420, 5421, 5422.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij dezelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan diefstal, inbraak, schade door olie, rook en roet, ontploffing en blikseminslag, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, aardbevingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Verderop bekijk je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een overkapping, garage, tuinhuisje, volière en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Gemert, Handel, De Mortel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

G. Huisman, Gemert-Bakel (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente