Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Grave

Via de opstalverzekering in Grave – ook wel woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning als gevolg van o.a. inbraak, ontploffing, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld leidingen in huis, of denk aan de oven. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd, Aon Direct of OHRA op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Grave, gemeente Grave, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGrave
Netnummer0486 (+31486)
Inwoners 12643
Postcodegebied5360
BuurtschappenGrave
Plaatsen nabijverzekering-Gouda, opstalverzekering-Goeree-Overflakkee, polis-Geertruidenberg, verzekeringspakket-Enkhuizen, Goes en woonhuisverzekering-Goeree-Overflakkee
opstalverzekering-grave

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Grave, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal. Noemenswaardig: Deze polis verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals horloges of schade aan muziekinstrumenten). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Grave? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Grave, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Grave. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door wateroverlast, schroeien of smelten, een omgevallen boom, inbraak en diefstal), dan behoren uiteraard de service en uitkeringen direct op gang te komen. Met behulp van onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van partijen als Europeesche of De Goudse schommelen tussen €7,5 – €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ABN AMRO maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (5360) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je ziet in de volgende stap de relevante verzekeringen die passen bij de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Grave? De gemiddelde polissen schommelen tussen €8,75 – €12,75. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Grave? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Grave.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Grave afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor postcodegebied 5360, 5361.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • HEMA Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij 1 maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, vandalisme en een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, een omgevallen boom, blikseminslag. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, constructie- of installatiefouten of weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder vind je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. inbraak of brand wordt meestal gedekt. Alleen, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je schuur, overkapping, garage, volière en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal partijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Grave, Escharen, Velp, Gassel.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

X. van den Pol, Grave (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente