Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heesbeen

Aan de hand van een opstalverzekering in Heesbeen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van zaken als schade door olie, rook en roet, inbraak, vandalisme, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de waterafvoer, of denk aan een houten vloer. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk je online een aantal opstalverzekeringen van populaire verzekeraars zoals o.a. De Goudse, Centraal Beheer of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Heesbeen, gemeente Heusden, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeusden
Netnummer0416 (+31416)
Inwoners 43274
Postcodegebieden5256
BuurtenDrunen
Naburige plaatsenverzekering-hedikhuizen, opstalverzekering-nieuwkuijk, polis-de-moer, verzekering-molenschot, woonhuisverzekering-molenschot en vlijmen
opstalverzekering-heesbeen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Heesbeen, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door diefstal, blikseminslag, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: Deze verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de oven. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals bestek of schade aan elektrische apparatuur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Heesbeen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Heesbeen, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Heesbeen. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als brand of explosie, wateroverlast, inbraak en diefstal, olie, rook en roet), dan behoren met name de dekking en de service goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van partijen zoals Delta Lloyd of ASR Verzekeringen variëren tussen de €5,25 en €10,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook HEMA maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (5256) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet in de volgende stap de verkrijgbare verzekeraars die matchen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Heesbeen? De reguliere verzekeringen liggen tussen de €7,75 – €10,5. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Heesbeen? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet of juist Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Heesbeen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Heusden afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of laagst geprijsde polis voor omgeving 5256.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten af te sluiten bij één assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal modules die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, ontploffing, brand, wateroverlast en brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, vandalisme. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hierna bekijk je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De garage, volière, overkapping, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele partijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. bestratingen. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Drunen, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Doeveren, Hedikthuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Oudheusden.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

P. van Dongen, Heesbeen (maart 2023)