Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Esbeek

Via de opstalverzekering in Esbeek – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door situaties als inbraak, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere de kozijnen, of bijvoorbeeld dakpannen. Het is geen vereiste, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online de meeste opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen, Allsecur of InShared op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Esbeek, gemeente Hilvarenbeek, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHilvarenbeek
(Regio) nummer013 (+3113)
Inwoners 15164
Postcodegebied5081
WijkenHilvarenbeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-biest-houtakker, opstalverzekering-moergestel, polis-raamsdonk, verzekering-klein-zundert, woonhuisverzekering-klein-zundert en heukelom
opstalverzekering-esbeek

Woonhuisverzekering vergelijken in Esbeek, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door blikseminslag, brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Belangrijk: Deze module sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de vloerverwarming. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als babyfoon of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Esbeek? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Esbeek, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Esbeek. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, brand of explosie, wateroverlast, een omgevallen boom), dan behoren in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Geholpen door onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies aanbieders zoals ING of ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €6,5 tot €14,5. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: SNS opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (5081) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet daarna de actuele verzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Esbeek? De modale verzekeringen liggen tussen de €5,25 – €11,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Esbeek? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid) of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Esbeek.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Hilvarenbeek afsluiten? Ontdek de meest populaire of voordeligste aanbieder voor regio 5081, 5085.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Aegon Inboedel Basis
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten onder te brengen bij de identieke partij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal modules die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan blikseminslag, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring en schroeien of smelten, blikseminslag, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop ontdek je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. inbraak of storm is vaak inbegrepen. Toch, een bal door de ruit valt niet onder de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, volière, tuinhuisje, garage en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker, Diessen, Haghorst.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

C. de Graaf, Esbeek (maart 2023)