Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Laarbeek

Middels een opstalverzekering in Laarbeek (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan onder andere wateroverlast, diefstal, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de vloer, of bijvoorbeeld de open haard. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van onze vergelijker vergelijk je online de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele aanbieders zoals bijv. De Goudse, Aegon of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Laarbeek, gemeente Laarbeek, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
(Net) nummer0499 (+31499)
Inwoners 21965
Postcodes5738
WijkenBeek
Plaatsen in de omgevingverzekering-Krimpenerwaard, opstalverzekering-Heusden, polis-Heiloo, verzekeringspakket-Groningen, Koggenland en woonhuisverzekering-Kerkrade
opstalverzekering-laarbeek

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Laarbeek, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door inbraak, blikseminslag, brand, wateroverlast. Niet vergeten: Dit type verzekering dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de waterafvoer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals open haard of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Laarbeek? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Laarbeek, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Laarbeek. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (onder andere blikseminslag, olie, rook en roet, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Middels onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van verzekeringsmaatschappijen als FBTO en Avéro Achmea liggen tussen de €7 en €11. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Avéro Achmea maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (5738) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt daarna de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Laarbeek? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €5,75 en €14,25. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Laarbeek? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid en/of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Laarbeek.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Laarbeek afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor postcodegebied 5738.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • HEMA Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij eenzelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere modules die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan brand, ontploffing, schade door olie, rook en roet, diefstal en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme, schroeien of smelten. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder vind je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een garage, volière, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

U. Kuipers, Laarbeek (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente