Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Mariahout

Via de opstalverzekering in Mariahout – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning door toedoen van o.a. ontploffing, vandalisme, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan jouw kookplaat, en ook de oven. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijktool vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders zoals bijv. Huis In Eén Verzekeringen, ANWB of nowGo op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Mariahout, gemeente Laarbeek, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
(Regio) nummer0499 (+31499)
Bewoners 21965
Postcodes5738
WijkenBeek
Plaatsen in de regioverzekering-lieshout, opstalverzekering-heusden, polis-nuenen, verzekering-netersel, woonhuisverzekering-netersel en ommel
opstalverzekering-mariahout

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Mariahout, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7). Let op: Deze verzekering regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan het kozijn. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals huishoudtrap of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Mariahout? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Mariahout, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Mariahout. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme), dan behoren met name de service en uitkeringen in orde te zijn. Dankzij onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals Lancyr en/of SNS schommelen tussen €9 – €13,25. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Allsecur pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (5738) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je opent nu de beschikbare verzekeringen die matchen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Mariahout? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €5 – €12. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Mariahout? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) en ook HEMA Inboedelverzekering. Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Mariahout.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Laarbeek afsluiten? Bekijk de meest populaire of laagst geprijsde verzekering voor postcodegebied 5738.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij eenzelfde aanbieder. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Extra voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan diefstal, vandalisme, inbraak, blikseminslag of een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, brand of explosie, olie, rook en roet. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, roekeloosheid en opzet, aardbevingen of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. inbraak of brand is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een bal door de ruit valt vaak buiten de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw tuinhuisje, volière, schuur, garage en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

D. van der Pol, Mariahout (maart 2023)