Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Landerd

Aan de hand van een opstalverzekering in Landerd – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van onder andere storm (vanaf windkracht 7), diefstal, vandalisme, inbraak. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is een tuinhek, of bijvoorbeeld geplante bomen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende assuradeurs als De Goudse, DAK of Klaverblad op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Landerd, gemeente Landerd, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-landerd

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Landerd, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door wateroverlast, inbraak, blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze module sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de schutting. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals elektrische tandenborstel of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Landerd? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Landerd, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Landerd. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, wateroverlast, inbraak en diefstal, vandalisme), dan dienen in het bijzonder de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van verzekeraars zoals Independer en ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,5 tot €12,25. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook BLG wonen maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (5374) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de actuele verzekeraars die rijmen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Landerd? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €5 tot €14. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Landerd? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Bovag Inboedelverzekering (Allrisk) of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Landerd.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Landerd afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor postcodegebied 5374, 5410, 5411.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen aan te vragen bij dezelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan vandalisme, schade door olie, rook en roet, brand, ontploffing en schroeien of smelten, blikseminslag, olie, rook en roet, inbraak en diefstal. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, bevroren leidingen, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop ontdek je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een ontploffing zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een volière, overkapping, garage, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als beplanting. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Schaijk, Reek, Zeeland, Verspreide huizen Zeeland.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

H. Hendriks, Landerd (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente