Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Moerdijk

Via de opstalverzekering in Moerdijk – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van zaken als aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de riolering, en ook het dak. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met ons vergelijkscript vergelijk je online een aantal opstalverzekeringen van professionele verzekeraars zoals o.a. Delta Lloyd, BLG wonen of OHRA op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Moerdijk, gemeente Moerdijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Netnummer0168 (+31168)
Inwoners 36762
Postcodegebied4780
WijkenZevenbergen
Plaatsen in de buurtverzekering-Mill en Sint Hubert, opstalverzekering-Midden-Drenthe, polis-Lingewaard, verzekeringspakket-Hengelo, Middelburg en woonhuisverzekering-Meppel
opstalverzekering-moerdijk

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Moerdijk, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door inbraak, vandalisme, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Noemenswaardig: Deze dekking verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan leidingen in huis. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afals koffiemolen of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Moerdijk? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Moerdijk, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Moerdijk. Als er sprake is van schade aan de woning (onder andere vandalisme, blikseminslag, inbraak en diefstal, wateroverlast), dan horen zeker de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van maatschappijen als Europeesche en Verzekeruzelf.nl liggen tussen de €9,5 tot €11,5. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: DAK maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (4780) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: type woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt vervolgens de relevante opstalverzekeringen op basis van jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Moerdijk? De gemiddelde premies zitten maandelijks tussen €9,75 tot €14,5. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Moerdijk? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn HEMA Opstalverzekering of InShared Inboedelverzekering. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Moerdijk.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Moerdijk afsluiten? Vind de best gewaardeerde of goedkoopste aanbieder voor omgeving 4780, 4781, 4782.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij eenzelfde aanbieder. In het geval van schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme of een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag, brand of explosie. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je tuinhuisje, overkapping, volière, garage en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan het zwembad. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

J. de Ruiter, Moerdijk (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente