Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heijningen

Middels een opstalverzekering in Heijningen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van o.a. vandalisme, brand, diefstal, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de gang, en tevens de riolering. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals bijv. ZLM, ANWB of Reaal op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Heijningen, gemeente Moerdijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
(Net) nummer0168 (+31168)
Inwoners 36762
Postcodes4671
WijkenZevenbergen
Plaatsen in de buurtverzekering-dinteloord, opstalverzekering-de-heen, polis-huijbergen, verzekering-terhole, woonhuisverzekering-terhole en putte
opstalverzekering-heijningen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Heijningen, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Niet vergeten: Deze dekking is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere een tuinhek. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als schilderijen of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Heijningen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Heijningen, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Heijningen. Als je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, brand of explosie, olie, rook en roet), dan dienen met name de dekking en de service in orde te zijn. Met behulp van de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van aanbieders als Interpolis en/of Centraal Beheer schommelen tussen €6,25 tot €13,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: FBTO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (4671) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft vervolgens de beschikbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Heijningen? De gemiddelde polissen variëren tussen de €7,25 tot €12,25. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Heijningen? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van ASR Inboedelverzekering (Allrisk) of juist De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Heijningen.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Moerdijk afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 4671, 4794.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • ANWB Woonpakket Plus
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Unigarant Opstalverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren allebei deze producten onder te brengen bij 1 maatschappij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, blikseminslag, brand, wateroverlast of blikseminslag, een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van overstromingen, oorlogsgeweld, aardbevingen, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Hieronder tref je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. storm of inbraak wordt meestal gedekt. Toch, een ingegooide ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, volière, overkapping, garage en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuttingen. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

F. Kuiper, Heijningen (maart 2023)