Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oosteind

Aan de hand van een opstalverzekering in Oosteind – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met aspecten als schade door olie, rook en roet, diefstal, inbraak, vandalisme. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de hal, of bijvoorbeeld een houten vloer. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk je direct een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen als bijv. Delta Lloyd, BLG wonen of Klaverblad op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Oosteind, gemeente Oosterhout, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOosterhout
Regionummer0162 (+31162)
Inwoners 54018
Postcodes4909
WijkenOosterhout-Centrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-rijsbergen, opstalverzekering-wernhout, polis-ulvenhout, verzekering-prinsenbeek, woonhuisverzekering-prinsenbeek en chaam
opstalverzekering-oosteind

Online woonhuisverzekering vergelijken in Oosteind, oktober 2021

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Niet vergeten: Deze module regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de heg. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals kunstvoorwerpen of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Oosteind? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Oosteind, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Oosteind. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, olie, rook en roet, vandalisme), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen als Interpolis of De Goudse schommelen tussen €5,25 en €10,5. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ING opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (4909) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet hierna de actuele woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Oosteind? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €8,25 – €14,5. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Oosteind? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als InShared Inboedelverzekering en/of ASR Voordeelpakket (Allrisk). Heb je hulp nodig? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Oosteind.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Oosterhout afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of voordeligste maatschappij voor omgeving 4909.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in oktober 2021

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • SNS Inboedelverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen te regelen bij 1 aanbieder. Bij schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante modules die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan schade door olie, rook en roet, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme en inbraak en diefstal, blikseminslag, brand of explosie, vandalisme. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, aardbevingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop bekijk je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of ontploffing wordt meestal gedekt. Alleen, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n tuinhuisje, volière, garage, schuur en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan planten. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

K. Bos, Oosteind (oktober 2021)