Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Reusel-De Mierden

Middels een opstalverzekering in Reusel-De Mierden – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan zaken als inbraak, brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Het begrip opstal slaat op; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de vloerverwarming, maar ook de bezemkast. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van onze vergelijktool vergelijk jij direct alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals Zelf, Allianz of Lancyr op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Reusel-De Mierden, gemeente Reusel-De Mierden, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
Regionummer0497 (+31497)
Inwoners 12811
Postcodegebieden5540
BuurtenReusel
Plaatsen in de regioverzekering-Renswoude, opstalverzekering-Onderbanken, polis-Nunspeet, verzekeringspakket-Middelburg, Putten en woonhuisverzekering-Purmerend
opstalverzekering-reusel-de-mierden

Online woonhuisverzekering vergelijken in Reusel-De Mierden, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme. Goed om te weten: Deze module verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de bijkeuken. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals afwasmachine of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Reusel-De Mierden? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Reusel-De Mierden, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Reusel-De Mierden. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door brand of explosie, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, blikseminslag), dan behoren vooral de dekking en de service in orde te zijn. Met behulp van onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van aanbieders als Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen schommelen tussen €8,75 tot €10,5. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Europeesche maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (5540) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: type huis, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet nu de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Reusel-De Mierden? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €9 en €11. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Reusel-De Mierden? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet en ook Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Reusel-De Mierden.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Reusel-De Mierden afsluiten? Check de beste of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 5540, 5541.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • SNS Inboedelverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • SNS Inboedel en opstal
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren allebei deze producten te nemen bij eenzelfde partij. Bij schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan inbraak, diefstal, ontploffing, schade door olie, rook en roet of een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, brand of explosie, een omgevallen boom. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, aardbevingen, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand bekijk je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een volière, garage, tuinhuisje, overkapping en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. overkappingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde, Hulsel.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

N. Peters, Reusel-De Mierden (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente