Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Roosendaal

Met een opstalverzekering in Roosendaal – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van situaties als storm (vanaf windkracht 7), brand, vandalisme, schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Onder andere de vloer, of bijvoorbeeld de bijkeuken. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels deze website vergelijk jij direct alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals De Goudse, ABN AMRO of InShared op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Roosendaal, gemeente Roosendaal, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Regionummer0165 (+31165)
Bewoners 76960
Postcodes4700
WijkenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Roermond, opstalverzekering-Renkum, polis-Nuth, verzekeringspakket-Midden-Delfland, Ridderkerk en woonhuisverzekering-Rhenen
opstalverzekering-roosendaal

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Roosendaal, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door brand, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Niet vergeten: Deze module dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de gang. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als wandversiering of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Roosendaal? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Roosendaal, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Roosendaal. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan een omgevallen boom, brand of explosie, inbraak en diefstal, olie, rook en roet), dan horen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Via de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van verzekeraars als ING en REAAL Verzekeringen liggen tussen de €7,25 – €11. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: FBTO maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, adres (4700) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt nu de relevante opstalverzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Roosendaal? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €6,75 en €12,25. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Roosendaal? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) en De Goudse Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Roosendaal.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Roosendaal afsluiten? Ontdek de beste of gewoon een goedkope verzekeraar voor postcodegebied 4700, 4701, 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708, 4715.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij één maatschappij. Bij constatering van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld brand, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing en inbraak en diefstal, brand of explosie, blikseminslag, schroeien of smelten. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als een brandje zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n schuur, garage, volière, overkapping en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

Q. de Wit, Roosendaal (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente