Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Moerstraten

Met een opstalverzekering in Moerstraten – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van onder andere brand, schade door olie, rook en roet, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de oven, of bijvoorbeeld de keuken. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijker vergelijk jij gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Univé, BLG wonen of nowGo op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Moerstraten, gemeente Roosendaal, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Netnummer0165 (+31165)
Aantal inwoners 76960
Postcodegebieden4614
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-walsoorden, opstalverzekering-lamswaarde, polis-terhole, verzekering-heikant, woonhuisverzekering-heikant en hengstdijk
opstalverzekering-moerstraten

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Moerstraten, oktober 2022

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door vandalisme, blikseminslag, diefstal, ontploffing. Niet vergeten: Deze module dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de schutting. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals centrifuge of schade aan meubels). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Moerstraten? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Moerstraten, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Moerstraten. Als je problemen in de woning krijgt (denk aan inbraak en diefstal, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan horen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Via onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De kosten van verzekeraars zoals Lancyr en Univé liggen tussen de €5 – €13,5. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bovag polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (4614) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: type huis, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet hierna de verkrijgbare verzekeraars op basis van jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Moerstraten? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,5 en €11,5. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Moerstraten? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonpakketverzekering Primair of juist Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Moerstraten.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Roosendaal afsluiten? Check de meest populaire of goedkoopste aanbieder voor postcode 4614, 4727.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in oktober 2022

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • HEMA Inboedelverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij 1 aanbieder. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer dekkingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), diefstal of olie, rook en roet, inbraak en diefstal, blikseminslag, wateroverlast. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, overstromingen, slecht onderhoud of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hierna ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De volière, garage, tuinhuisje, overkapping en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

Mevr. van den Bosch, Moerstraten (oktober 2022)