Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Wouwse Plantage

Door middel van een opstalverzekering in Wouwse Plantage – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met o.a. storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de vloerverwarming, of denk aan de vloerverwarming. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij gemakkelijk vele opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als bijv. Delta Lloyd, Allsecur of Klaverblad op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Wouwse Plantage, gemeente Roosendaal, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Regionummer0165 (+31165)
Aantal inwoners 76960
Postcodegebied4725
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-wouw, opstalverzekering-st-willebrord, polis-oud-vossemeer, verzekering-lepelstraat, woonhuisverzekering-lepelstraat en nispen
opstalverzekering-wouwse-plantage

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Wouwse Plantage, oktober 2022

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, diefstal, vandalisme, wateroverlast. Niet vergeten: Dit type verzekering dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de bezemkast. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items zoals kunstvoorwerpen of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Wouwse Plantage? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Wouwse Plantage, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Wouwse Plantage. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, blikseminslag, wateroverlast), dan behoren zeker de dekking en de service uitstekend te werken. Middels de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van aanbieders zoals NowGo en/of De Goudse schommelen tussen €8,5 en €12. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (4725) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je treft hierna de beschikbare verzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Wouwse Plantage? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €8,5 en €10,5. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Wouwse Plantage? Dat is gemakkelijk: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid) en ook Aegon Opstal Allrisk. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Wouwse Plantage.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Roosendaal afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor regio 4725.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in oktober 2022

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen onder te brengen bij 1 assuradeur. Bij schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal en schroeien of smelten, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, aardbevingen of weersinvloeden, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. inbraak of storm wordt meestal gedekt. Toch, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je volière, schuur, overkapping, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als bomen, struiken. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

V. Postma, Wouwse Plantage (oktober 2022)