Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering s-Hertogenbosch

Met een opstalverzekering in s-Hertogenbosch – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van bijvoorbeeldbrand, vandalisme, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de ramen, en ook dakpannen. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven als bijv. SNS, Bovag of Nationale Nederlanden op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in s-Hertogenbosch, gemeente s-Hertogenbosch, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
(Regio) nummer073 (+3173)
Bewoners 151608
Postcodes5200
BuurtenBinnenstad
Plaatsen in de buurtverzekering-Rucphen, opstalverzekering-Rotterdam, polis-Reimerswaal, verzekeringspakket-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Roermond en woonhuisverzekering-Roerdalen
opstalverzekering-s-hertogenbosch

Snel woonhuisverzekering vergelijken in s-Hertogenbosch, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door inbraak, wateroverlast, blikseminslag, brand. Niet vergeten: Deze verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de garage. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals huishoudtrap of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in s-Hertogenbosch? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in s-Hertogenbosch, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in s-Hertogenbosch. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan dienen in het bijzonder de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals OHRA en De Goudse zitten maandelijks tussen €6,75 – €14. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: HEMA maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (5200) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de beste woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in s-Hertogenbosch? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7 – €13,25. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in s-Hertogenbosch? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Allianz Inboedelverzekering (EUG) en/of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in s-Hertogenbosch.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in s-Hertogenbosch afsluiten? Vind de beste of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 5200, 5201, 5202, 5203, 5211, 5212, 5213, 5215, 5216, 5221, 5222, 5223, 5224, 5231, 5232, 5233, 5234, 5235, 5236, 5237, 5246.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij eenzelfde verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere zekerheden die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, ontploffing, vandalisme, diefstal en een omgevallen boom, blikseminslag, olie, rook en roet, brand of explosie. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door aardbevingen, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand tref je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. een ontploffing of storm zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal of ladder door een ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw garage, overkapping, volière, schuur en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

D. van der Horst, s-Hertogenbosch (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente