Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oploo

Met een opstalverzekering in Oploo – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan o.a. brand, vandalisme, diefstal, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere een zwembad, of bijvoorbeeld de oven. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende bedrijven als Ditzo, Bruns ten Brink of Interpolis op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Oploo, gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
(Regio) nummer0485 (+31485)
Aantal inwoners 11594
Postcodes5840
BuurtenSint
Plaatsen in de regioverzekering-sambeek, opstalverzekering-overloon, polis-groeningen, verzekering-leunen, woonhuisverzekering-leunen en holthees
opstalverzekering-oploo

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Oploo, september 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Belangrijk: Deze verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan het plafond. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals wandbekleding of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Oploo? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Oploo, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Oploo. Als er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als wateroverlast, vandalisme, een omgevallen boom, brand of explosie), dan dienen uiteraard de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Middels de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van aanbieders als Interpolis of Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €5 tot €11. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (5840) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de relevante polissen op basis van jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oploo? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €8,5 tot €11,5. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Oploo? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van HEMA Inboedelverzekering en ook EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Oploo.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Sint Anthonis afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor postcode 5840, 5841.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in september 2023

 • HEMA Woonverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen te nemen bij eenzelfde verzekeraar. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer dekkingen die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan vandalisme, brand, inbraak, aanrijding en aanvaring en wateroverlast, blikseminslag, schroeien of smelten, brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, aardbevingen, oorlogsgeweld of vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Echter, een bal door de ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De overkapping, schuur, volière, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

I. Post, Oploo (september 2023)