Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Someren

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Someren – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan zaken als diefstal, aanrijding en aanvaring, brand, inbraak. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de garage, maar ook de garage. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online een aantal opstalverzekeringen van erkende assuradeurs als Delta Lloyd, Bruns ten Brink of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Someren, gemeente Someren, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSomeren
Regionummer0493 (+31493)
Aantal inwoners 18914
Postcodegebied5710
BuurtenSomeren
Plaatsen in de omgevingverzekering-Soest, opstalverzekering-Simpelveld, polis-Rotterdam, verzekeringspakket-Raalte, Sittard-Geleen en woonhuisverzekering-Sint-Michielsgestel
opstalverzekering-someren

Woonhuisverzekering vergelijken in Someren, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door brand, aanrijding en aanvaring, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze dekking verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de open haard. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals verwarming of kapotte meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Someren? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Someren, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Someren. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (denk aan olie, rook en roet, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen vooral de dekking en de service goed geregeld te zijn. Via onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van maatschappijen zoals InShared en/of SNS schommelen tussen €7 tot €11,5. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ING maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (5710) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt vervolgens de relevante woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Someren? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,5 en €14,25. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Someren? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Unigarant Opstalverzekering. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Someren.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Someren afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekering voor postcode 5710, 5711, 5712.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Allsecur Uitgebreid
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen aan te vragen bij eenzelfde partij. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, schade door olie, rook en roet en inbraak en diefstal, olie, rook en roet, vandalisme, schroeien of smelten. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal door de ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, schuur, overkapping, garage en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan schuttingen. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Someren, Lierop, Someren-Eind, Somerense Heide, Wijk 09.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

A. van de Brink, Someren (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente