Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Veldhoven

Door middel van een opstalverzekering in Veldhoven – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldblikseminslag, ontploffing, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de open haard, of denk aan de gevel. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk jij moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars zoals bijv. HEMA, Aegon of Klaverblad op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Veldhoven, gemeente Veldhoven, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
Regionummer040 (+3140)
Inwoners 44317
Postcodegebied5500
WijkenVeldhoven
Naburige plaatsenverzekering-Veere, opstalverzekering-Vaals, polis-Teylingen, verzekeringspakket-Sliedrecht, Valkenburg aan de Geul en woonhuisverzekering-Vaals
opstalverzekering-veldhoven

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Veldhoven, december 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, ontploffing, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Let op: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de waterafvoer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afals spelcomputer + spellen of een stukke televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Veldhoven? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Veldhoven, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Veldhoven. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (onder andere vandalisme, brand of explosie, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Met behulp van ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen als Delta Lloyd en/of ASR Verzekeringen schommelen tussen €6 en €10. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nationale Nederlanden december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (5500) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet in de volgende stap de verkrijgbare polissen op basis van jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Veldhoven? De modale verzekeringen schommelen tussen €5 – €10,5. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Veldhoven? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) en Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Veldhoven.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Veldhoven afsluiten? Vind de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor postcode 5500, 5501, 5502, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5508, 5509.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in december 2023

 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • ANWB Opstalverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij één maatschappij. Bij schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante modules die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, brand, wateroverlast, aanrijding en aanvaring of schroeien of smelten, vandalisme, blikseminslag, olie, rook en roet. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder vind je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of ontploffing is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, tuinhuisje, overkapping, volière en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als schuurtjes. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Veldhoven, Noordelijk Woongebied, Oerle.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

C. Sanders, Veldhoven (december 2023)