Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Woudrichem

Door middel van een opstalverzekering in Woudrichem – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan o.a. inbraak, brand, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan het plafond, en ook de hal. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk je direct een aantal opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Verzekeruzelf.nl, Centraal Beheer of Nationale Nederlanden op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Woudrichem, gemeente Woudrichem, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoudrichem
Netnummer0183 (+31183)
Bewoners 14518
Postcodes4285
WijkenWoudrichem
Plaatsen in de buurtverzekering-Woudenberg, opstalverzekering-Winsum, polis-Vught, verzekeringspakket-Valkenswaard, Winterswijk en woonhuisverzekering-Winsum
opstalverzekering-woudrichem

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Woudrichem, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door ontploffing, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand. Let op: Dit type verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de kozijnen. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals elektrische tandenborstel of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Woudrichem? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Woudrichem, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Woudrichem. Wanneer je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door vandalisme, blikseminslag, een omgevallen boom, brand of explosie), dan dienen natuurlijk de dekking en de service in orde te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van verzekeraars zoals Klaverblad en/of Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €8 en €14,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: REAAL Verzekeringen maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (4285) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de beschikbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Woudrichem? De “normale” polissen schommelen tussen €5,25 en €10. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Woudrichem? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, selecteer de modules, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als InShared Opstalverzekering of Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Woudrichem.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Woudrichem afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor regio 4285.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen onder te brengen bij dezelfde maatschappij. Bij constatering van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak en blikseminslag, schroeien of smelten, vandalisme, inbraak en diefstal. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, overstromingen, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. inbraak of brand zit vaak bij de polis in. Maar, een bal die door een raam gaat valt niet onder jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een overkapping, volière, schuur, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als overkappingen. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Woudrichem, Almkerk, Rijswijk, Giessen, Andel, Uitwijk en Waardhuizen.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

Dhr. Dekker, Woudrichem (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente