Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Rijswijk

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Rijswijk – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van zaken als inbraak, diefstal, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de open haard, of denk aan de hal. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel de meeste opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als Unigarant, Aegon of nowGo op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Rijswijk, gemeente Woudrichem, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoudrichem
(Net) nummer0183 (+31183)
Aantal inwoners 14518
Postcodes4284
WijkenWoudrichem
Plaatsen nabijverzekering-giessen, opstalverzekering-dussen, polis-drongelen, verzekering-nieuwland, woonhuisverzekering-nieuwland en babylonienbroek
opstalverzekering-rijswijk

Woonhuisverzekering vergelijken in Rijswijk, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door ontploffing, aanrijding en aanvaring, diefstal, brand. Niet vergeten: Deze polis is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals linnenkast of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Rijswijk? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Rijswijk, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Rijswijk. Als er sprake is van schade aan de woning (onder andere brand of explosie, blikseminslag, vandalisme, schroeien of smelten), dan behoren zeker de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies maatschappijen als Klaverblad en/of Univé variëren tussen de €7,5 tot €11,25. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Klaverblad afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (4284) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Rijswijk? De “normale” polissen liggen tussen de €8,5 – €13. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Rijswijk? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Univé Woonpakket (EUG) of InShared Woonverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Rijswijk.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Woudrichem afsluiten? Check de meest populaire of de meest betaalbare verzekering voor de buurt 4284.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen aan te vragen bij één aanbieder. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer modules die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn brand, vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7) en een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag, schroeien of smelten. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand vind je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. een ontploffing is vaak inbegrepen. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een overkapping, schuur, volière, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Woudrichem, Almkerk, Rijswijk, Giessen, Andel, Uitwijk en Waardhuizen.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

O. van den Velden, Rijswijk (maart 2023)