Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zundert

Middels een opstalverzekering in Zundert – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van situaties als inbraak, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan vaste muren, en tevens jouw kookplaat. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO, ASR Verzekeringen of Independer op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Zundert, gemeente Zundert, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Regionummer076 (+3176)
Aantal inwoners 21488
Postcodegebied4880
BuurtschappenZundert
Plaatsen in de regioverzekering-Zuidplas, opstalverzekering-Wormerland, polis-Waterland, verzekeringspakket-Vlissingen, Zevenaar en woonhuisverzekering-Zeist
opstalverzekering-zundert

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Zundert, maart 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Let op: Deze polis regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de oven. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals glaswerk of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Zundert? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Zundert, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Zundert. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan olie, rook en roet, inbraak en diefstal, vandalisme, schroeien of smelten), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies bedrijven als Europeesche en/of Allsecur schommelen tussen €7,25 tot €11,75. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: SNS maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (4880) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent hierna de beste woonhuisverzekeringen op basis van jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Zundert? De modale polissen liggen tussen de €6 en €10. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Zundert? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of juist Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Zundert.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Zundert afsluiten? Vind de best gewaardeerde of goedkoopste verzekeraar voor regio 4880, 4881, 4884.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te regelen bij de identieke assuradeur. Bij constatering van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan blikseminslag, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, diefstal of wateroverlast, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, overstromingen of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna bekijk je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit zit vaak niet in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een tuinhuisje, garage, schuur, overkapping en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.

‘Nooit meer zorgen over de polis

J. de Graaf, Zundert (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente