Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Achtmaal

Aan de hand van een opstalverzekering in Achtmaal – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning door toedoen van o.a. inbraak, ontploffing, brand, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de gevel, of bijvoorbeeld het kozijn. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk je eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende partijen zoals o.a. Unigarant, ABN AMRO of Klaverblad op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Achtmaal, gemeente Zundert, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
(Net) nummer076 (+3176)
Bewoners 21488
Postcodegebied4885
BuurtenZundert
Naburige plaatsenverzekering-klein-zundert, opstalverzekering-bavel, polis-galder, verzekering-oudemolen, woonhuisverzekering-oudemolen en ulvenhout
opstalverzekering-achtmaal

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Achtmaal, september 2023

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door brand, diefstal, blikseminslag, ontploffing. Goed om te weten: Deze module regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals de gang. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals linnenkast of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Achtmaal? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Achtmaal, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Achtmaal. Wanneer je problemen in de woning krijgt (onder andere olie, rook en roet, schroeien of smelten, wateroverlast, een omgevallen boom), dan horen zeker de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Middels ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals Nationale Nederlanden of Reaal schommelen tussen €8 tot €13,5. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (4885) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent hierna de verkrijgbare verzekeringen die passen bij jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Achtmaal? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €8,5 tot €13. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Achtmaal? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonpakketverzekering Primair of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Achtmaal.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Zundert afsluiten? Vind de best beoordeelde of voordeligste aanbieder voor postcodegebied 4885.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in september 2023

 • InShared Opstalverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij eenzelfde partij. Bij schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn wateroverlast, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring en olie, rook en roet, wateroverlast, vandalisme, blikseminslag. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt vaak buiten de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw garage, tuinhuisje, schuur, overkapping en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

L. Schipper, Achtmaal (september 2023)