Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Klein Zundert

Door middel van een opstalverzekering in Klein Zundert – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldstorm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, vandalisme. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de schoorsteen, maar ook de gang. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Middels onze vergelijktool vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, ABN AMRO of Reaal op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Klein Zundert, gemeente Zundert, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Netnummer076 (+3176)
Inwoners 21488
Postcodegebieden4882
WijkenZundert
Plaatsen in de buurtverzekering-wernhout, opstalverzekering-ulvenhout, polis-bavel, verzekering-fijnaart, woonhuisverzekering-fijnaart en strijbeek
opstalverzekering-klein-zundert

Online woonhuisverzekering vergelijken in Klein Zundert, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door vandalisme, schade door olie, rook en roet, diefstal, inbraak. Noemenswaardig: Deze module sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als leidingen in huis. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals meubilair of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Klein Zundert? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Klein Zundert, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Klein Zundert. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme, blikseminslag), dan horen met name de dekking en de service goed geregeld te zijn. Middels onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van bedrijven als InShared en Aegon schommelen tussen €5 en €14,5. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: HEMA opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (4882) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de relevante polissen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Klein Zundert? De modale polissen liggen tussen de €5,5 tot €13,5. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Klein Zundert? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering en Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Klein Zundert.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Zundert afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor postcodegebied 4882.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij één partij. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere modules die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring of vandalisme, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, brand of explosie. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hierna bekijk je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Let op, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je schuur, volière, garage, overkapping en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

V. Meyer, Klein Zundert (maart 2023)