Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Rijsbergen

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Rijsbergen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van o.a. aanrijding en aanvaring, vandalisme, brand, schade door olie, rook en roet. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de kozijnen, of bijvoorbeeld de isolatie. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijker vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Zelf, ASR Verzekeringen of Independer op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Rijsbergen, gemeente Zundert, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
Netnummer076 (+3176)
Inwoners 21488
Postcodegebied4890
BuurtenZundert
Plaatsen nabijverzekering-achtmaal, opstalverzekering-chaam, polis-strijbeek, verzekering-willemstad, woonhuisverzekering-willemstad en bavel
opstalverzekering-rijsbergen

Woonhuisverzekering vergelijken in Rijsbergen, september 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, inbraak, ontploffing. Niet vergeten: Deze verzekering regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de heg. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals totaal of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Rijsbergen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Rijsbergen, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Rijsbergen. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, een omgevallen boom, blikseminslag), dan horen in het bijzonder de service en uitkeringen in orde te zijn. Geholpen door onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van aanbieders als Generali en SNS liggen tussen de €6,25 – €13,75. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Independer opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (4890) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt daarna de beschikbare woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Rijsbergen? De modale polissen variëren tussen de €8,75 – €10,25. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Rijsbergen? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn nowGo Woonverzekering Comfort en/of Univé Inboedelverzekering (EUG). Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Rijsbergen.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Zundert afsluiten? Check de best gewaardeerde of voordeligste polis voor regio 4890, 4891.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in september 2023

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen aan te vragen bij de identieke verzekeraar. In het geval van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal modules die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, diefstal, brand, wateroverlast of wateroverlast, olie, rook en roet, vandalisme, een omgevallen boom. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van overstromingen, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of weersinvloeden, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. storm of brand is vaak inbegrepen. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw overkapping, garage, tuinhuisje, volière en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

Dhr. van den Velde, Rijsbergen (september 2023)