Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Wernhout

Door middel van een opstalverzekering in Wernhout – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van onder andere aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld een zwembad, of denk aan de hal. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met ons vergelijkscript vergelijk je gemakkelijk vele opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als bijv. Univé, ABN AMRO of OHRA op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Wernhout, gemeente Zundert, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteZundert
(Net) nummer076 (+3176)
Bewoners 21488
Postcodegebied4881
BuurtschappenZundert
Plaatsen in de buurtverzekering-chaam, opstalverzekering-strijbeek, polis-ulvenhout, verzekering-klundert, woonhuisverzekering-klundert en galder
opstalverzekering-wernhout

Online woonhuisverzekering vergelijken in Wernhout, oktober 2022

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door storm (vanaf windkracht 7), inbraak, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan het plafond. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als ijskast of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Wernhout? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarief: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Wernhout, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Wernhout. Als je problemen in de woning krijgt (denk aan wateroverlast, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie), dan horen zeker de service en uitkeringen direct op gang te komen. Geholpen door onze vergelijker ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van partijen als OHRA en/of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €6,75 tot €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Generali opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (4881) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt nu de verkrijgbare opstalverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Wernhout? De modale verzekeringen liggen tussen de €9,25 – €11,5. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Wernhout? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ditzo Woonverzekering (Allrisk) en ook Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Wernhout.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Zundert afsluiten? Stap over naar de meest populaire of gewoon een goedkope polis voor omgeving 4881, 4884.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in oktober 2022

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij eenzelfde partij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer zekerheden die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan brand, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, vandalisme of blikseminslag, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, vandalisme. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, constructie- of installatiefouten, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand lees je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand is vaak inbegrepen. Echter, een bal die door een raam gaat valt vaak buiten de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw overkapping, volière, garage, schuur en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuttingen. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Zundert, Klein – Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

Familie. Timmermans, Wernhout (oktober 2022)