Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Egmond-Binnen

Door middel van een opstalverzekering in Egmond-Binnen – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan onder andere wateroverlast, blikseminslag, diefstal, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou dakpannen, of bijvoorbeeld de ramen. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders als FBTO, Allsecur of Interpolis op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Egmond-Binnen, gemeente Bergen Noord-Holland, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
(Net) nummer072 (+3172)
Aantal inwoners 29943
Postcodegebieden1935
BuurtenBergen
Plaatsen in de buurtverzekering-egmond-aan-den-hoef, opstalverzekering-limmen, polis-bergen-aan-zee, verzekering-den-hoorn, woonhuisverzekering-den-hoorn en groet
opstalverzekering-egmond-binnen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Egmond-Binnen, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door blikseminslag, brand, wateroverlast, diefstal. Belangrijk: Deze module regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als het leidingwerk. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals keukenblok of een gestolen computer). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Egmond-Binnen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Egmond-Binnen, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Egmond-Binnen. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten), dan dienen zeker de dekking en de service in orde te zijn. Met behulp van onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van bedrijven zoals FBTO en Verzekeruzelf.nl variëren tussen de €5 – €10,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bruns ten Brink maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (1935) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: soort woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je ziet in de volgende stap de actuele verzekeringen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Egmond-Binnen? De gemiddelde polissen variëren tussen de €8,5 en €10,25. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Egmond-Binnen? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Allianz Inboedelverzekering (EUG) of juist Univé Opstalverzekering (AR). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Egmond-Binnen.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Bergen Noord-Holland afsluiten? Vind de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekeraar voor postcode 1935.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij 1 aanbieder. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Alles-in-1-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere modules die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld brand, aanrijding en aanvaring, diefstal, vandalisme en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, olie, rook en roet, schroeien of smelten. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van overstromingen, slecht onderhoud, aardbevingen, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als storm of brand is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, tuinhuisje, garage, schuur en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan straatwerk. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

W. de Groot, Egmond-Binnen (maart 2023)