Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beverwijk

Via de opstalverzekering in Beverwijk – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met situaties als aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de heg, en tevens het toilet. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met deze website vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals bijv. De Goudse, Aegon of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Beverwijk, gemeente Beverwijk, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
Netnummer0251 (+31251)
Aantal inwoners 40318
Postcodes1940
BuurtenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-Beuningen, opstalverzekering-Bergeijk, polis-Ameland, verzekeringspakket-Barneveld, Bergen op Zoom en woonhuisverzekering-Bergen Noord-Holland
opstalverzekering-beverwijk

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Beverwijk, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, inbraak. Noemenswaardig: Dit type verzekering sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals een tuinhek. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als huishoudtrap of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Beverwijk? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Beverwijk, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Beverwijk. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag), dan dienen met name de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Geholpen door de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies partijen als Delta Lloyd en/of Allianz schommelen tussen €7,5 tot €14. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ABN AMRO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (1940) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet daarna de verkrijgbare verzekeringen die matchen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Beverwijk? De modale polissen liggen tussen de €7,75 en €14,75. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Beverwijk? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn nowGo Woonverzekering Bewust en Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Beverwijk.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Beverwijk afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekering voor postcode 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Unigarant Inboedelverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij één assuradeur. Bij constatering van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld wateroverlast, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, inbraak en blikseminslag, olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. brand of ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De tuinhuisje, schuur, garage, volière en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan beplanting. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee, De Pijp en Wijkerbroek.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

X. Verbeek, Beverwijk (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente