Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bennebroek

Middels een opstalverzekering in Bennebroek – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan o.a. storm (vanaf windkracht 7), diefstal, vandalisme, wateroverlast. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan het kozijn, maar ook de ramen. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als bijv. Zelf, Aegon of nowGo op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Bennebroek, gemeente Bloemendaal, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
Regionummer023 (+3123)
Inwoners 22296
Postcodes2120
BuurtschappenBloemendaal
Plaatsen nabijverzekering-bentveld, opstalverzekering-santpoort-zuid, polis-spaarndam, verzekering-egmond-binnen, woonhuisverzekering-egmond-binnen en santpoort-noord
opstalverzekering-bennebroek

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bennebroek, oktober 2022

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door wateroverlast, blikseminslag, brand, storm (vanaf windkracht 7). Let op: Deze module verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de keuken. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals babyfoon of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Bennebroek? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Bennebroek, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bennebroek. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als blikseminslag, schroeien of smelten, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan horen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Dankzij onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van verzekeringsmaatschappijen als NowGo of De Goudse schommelen tussen €7 – €14,25. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Klaverblad oktober 2022.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (2120) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je opent hierna de beschikbare polissen die matchen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Bennebroek? De “normale” polissen variëren tussen de €6,75 tot €14,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Bennebroek? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) of Allianz Inboedelverzekering (EUG). Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Bennebroek.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Bloemendaal afsluiten? Vind de best beoordeelde of laagst geprijsde maatschappij voor postcodegebied 2120, 2121.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in oktober 2022

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is allebei deze producten te regelen bij de identieke aanbieder. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn ontploffing, brand, inbraak, vandalisme of brand of explosie, wateroverlast, olie, rook en roet, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, roekeloosheid en opzet, aardbevingen, slecht onderhoud of bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  De garage, volière, overkapping, schuur en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.

‘Perfecte service en online declareren

Mevr. van den Broek, Bennebroek (oktober 2022)