Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Gooise Meren

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Gooise Meren (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, inbraak, blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de riolering, en ook de vaatwasser. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van betrouwbare partijen zoals FBTO, BLG wonen of Nationale Nederlanden op service en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Gooise Meren, gemeente Gooise Meren, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteGooise Meren
Regionummer035 (+3135)
Inwoners 56696
Postcodegebieden1222
BuurtenBussum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Goirle, opstalverzekering-Elburg, polis-Dongen, verzekeringspakket-Bunnik, Giessenlanden en woonhuisverzekering-Gennep
opstalverzekering-gooise-meren

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Gooise Meren, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door ontploffing, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Let op: Deze module is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de waterafvoer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als bed/matras of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Gooise Meren? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Gooise Meren, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Gooise Meren. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Met behulp van de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies aanbieders zoals Delta Lloyd en Allianz schommelen tussen €8,5 – €11,25. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (1222) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt nu de relevante verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Gooise Meren? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7,75 en €14. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Gooise Meren? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Combinatieverzekering of Lancyr Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Gooise Meren.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Gooise Meren afsluiten? Check de meest populaire of voordeligste aanbieder voor de buurt 1222, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij één assuradeur. Bij constatering van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als wateroverlast, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag en een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, olie, rook en roet. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, overstromingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw schuur, overkapping, tuinhuisje, volière en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Handig als je woont in wijken als: Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng, Spiegel, Muiden, Naarden.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

N. de Vries, Gooise Meren (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente