Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Via de opstalverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldbrand, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de schoorsteen, en tevens de waterafvoer. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van populaire verzekeraars zoals Delta Lloyd, DAK of Independer op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmerliede en Spaarnwoude
(Net) nummer023 (+3123)
Bewoners 5578
Postcodegebieden2064
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Haarlem, opstalverzekering-Haaksbergen, polis-Eindhoven, verzekeringspakket-Den Haag, Grootegast en woonhuisverzekering-Groningen
opstalverzekering-haarlemmerliede-en-spaarnwoude

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, brand, blikseminslag. Belangrijk: Dit type verzekering regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de gang. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek jij waardevolle “losse” items als terreinafscheiding of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door blikseminslag, wateroverlast, schroeien of smelten, inbraak en diefstal), dan behoren met name de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Via onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies aanbieders als OHRA of Centraal Beheer liggen tussen de €5,25 en €14,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Centraal Beheer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (2064) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft daarna de verkrijgbare verzekeringen die matchen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? De gemiddelde premies liggen tussen de €6 – €11,5. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) en ook Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of gewoon een goedkope maatschappij voor regio 2064.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij de identieke aanbieder. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, brand, inbraak en blikseminslag, wateroverlast, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, overstromingen of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De garage, schuur, tuinhuisje, overkapping en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan overkappingen. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Wijk 00.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

Fam. van der Heijden, Haarlemmerliede en Spaarnwoude (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente