Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heemskerk

Door middel van een opstalverzekering in Heemskerk – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schades aangaande een huis die ontstaan zijn door zaken als aanrijding en aanvaring, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere het toilet, en tevens de riolering. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via ons vergelijkscript vergelijk je moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen als Delta Lloyd, Allianz of London Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Heemskerk, gemeente Heemskerk, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeemskerk
(Net) nummer0251 (+31251)
Inwoners 39299
Postcodes1960
BuurtschappenHeemskerk-Dorp
Plaatsen in de regioverzekering-Hattem, opstalverzekering-Haarlem, polis-Gulpen-Wittem, verzekeringspakket-Dronten, Harderwijk en woonhuisverzekering-Hardenberg
opstalverzekering-heemskerk

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Heemskerk, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing. Let op: Deze module is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals het leidingwerk. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals kaptafel of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Heemskerk? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Heemskerk, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Heemskerk. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere inbraak en diefstal, vandalisme, olie, rook en roet, wateroverlast), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van maatschappijen als NowGo en ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €5,5 – €13,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: De Goudse afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (1960) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt vervolgens de verkrijgbare polissen die passen bij de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Heemskerk? De gemiddelde premies liggen tussen de €7,75 tot €10,5. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Heemskerk? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Allsecur Compleet en/of Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet. Moeite met vergelijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Heemskerk.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Heemskerk afsluiten? Stap over naar de beste of voordeligste polis voor postcodegebied 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • De Goudse Inboedelverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is beide polissen te regelen bij dezelfde verzekeraar. Bij schade aan je huis, komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn wateroverlast, brand, schade door olie, rook en roet, vandalisme en een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, vandalisme. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, overstromingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. blikseminslag of brand is vaak inbegrepen. Let op, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een overkapping, volière, garage, schuur en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Heemskerk-Dorp, Commandeurs en Marquette, Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek, Heemskerkerduin en Noorddorp, Poelenburg en Oosterzij, Noordbroek en De Trompet, Kerkbeek, Assumburg, Hoogdorp en Waterakkers, Broekpolder, Oostelijk Heemskerk.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

F. Bosch, Heemskerk (maart 2023)