Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hippolytushoef

Via de opstalverzekering in Hippolytushoef – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schade aan jouw huis als gevolg van aspecten als storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, inbraak, diefstal. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de vaatwasser, of denk aan de oven. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met ons vergelijkscript vergelijk je eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende bedrijven als bijv. ZLM, Bruns ten Brink of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Hippolytushoef, gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-hippolytushoef

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Hippolytushoef, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Let op: Deze dekking regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de garage. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals e-reader of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Hippolytushoef? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Hippolytushoef, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Hippolytushoef. Als je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, wateroverlast, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Middels de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van partijen als Delta Lloyd en ABN AMRO zitten maandelijks tussen €9,75 tot €14,75. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Klaverblad opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (1777) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: soort huis, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet daarna de actuele verzekeraars op basis van jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Hippolytushoef? De modale polissen liggen tussen de €5,75 tot €10,25. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Hippolytushoef? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reaal GGP (adviseur) of juist Unigarant Woonpakket Plus. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Hippolytushoef.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Hollands Kroon afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of goedkoopste verzekeraar voor omgeving 1777, 1778.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen af te sluiten bij eenzelfde assuradeur. Bij schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn ontploffing, wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring en een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, wateroverlast, een omgevallen boom. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, slecht onderhoud, overstromingen of vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Hierna vind je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een ingegooide ruit zit vaak niet in de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je tuinhuisje, garage, schuur, volière en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

J. Verbeek, Hippolytushoef (maart 2023)