Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hensbroek

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Hensbroek (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades aangaande een huis door toedoen van onder andere ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de garage, en ook de riolering. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van onze vergelijker vergelijk jij direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen zoals bijv. Unigarant, Bruns ten Brink of Interpolis op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Hensbroek, gemeente Koggenland, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
Netnummer0226 (+31226)
Bewoners 22471
Postcodes1710
BuurtschappenWesterkoggenland
Naburige plaatsenverzekering-obdam, opstalverzekering-blokker, polis-zwaag, verzekering-de-weere, woonhuisverzekering-de-weere en wervershoof
opstalverzekering-hensbroek

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Hensbroek, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme. Let op: Deze polis is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan jouw kookplaat. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals sieraden of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Hensbroek? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Hensbroek, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Hensbroek. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door olie, rook en roet, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten), dan horen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Middels de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van partijen als Generali en Reaal schommelen tussen €6 tot €10,5. Vul hierboven eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (1710) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving huis, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Hensbroek? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €5,5 tot €14,5. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Hensbroek? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Univé Woonpakket (EUG) en ook ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Hensbroek.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Koggenland afsluiten? Bekijk de beste of gewoon een goedkope maatschappij voor postcodegebied 1710, 1711.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • InShared Inboedelverzekering
 • ANWB Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten aan te vragen bij de identieke verzekeraar. Bij constatering van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan diefstal, brand, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag of blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, schroeien of smelten. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als ontploffing of inbraak zit vaak bij de polis in. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw schuur, garage, tuinhuisje, volière en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

X. Kok, Hensbroek (maart 2023)