Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Landsmeer

Door middel van een opstalverzekering in Landsmeer – alias woonhuisverzekering – dek je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door o.a. vandalisme, blikseminslag, ontploffing, diefstal. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de open haard, maar ook de ramen. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels deze website vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals SNS, ABN AMRO of London Verzekeringen op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Landsmeer, gemeente Landsmeer, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLandsmeer
(Net) nummer020 (+3120)
Bewoners 10977
Postcodegebieden1120
WijkenLandsmeer
Plaatsen in de regioverzekering-Landgraaf, opstalverzekering-Katwijk, polis-Hof van Twente, verzekeringspakket-Heerenveen, Krimpen aan den IJssel en woonhuisverzekering-Korendijk
opstalverzekering-landsmeer

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Landsmeer, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door wateroverlast, ontploffing, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Goed om te weten: Deze verzekering is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de schutting. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals zonwering of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Landsmeer? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Landsmeer, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Landsmeer. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als vandalisme, inbraak en diefstal, blikseminslag, wateroverlast), dan behoren met name de dekking en de service in orde te zijn. Middels ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies maatschappijen als Lancyr of ABN AMRO liggen tussen de €7,25 tot €12. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (1120) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de relevante polissen op basis van de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Landsmeer? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €7 – €13,75. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Landsmeer? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Bovag Inboedelverzekering (Allrisk) en Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Landsmeer.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Landsmeer afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde maatschappij voor de buurt 1120, 1121.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij de identieke maatschappij. Bij constatering van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand en een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, wateroverlast, een omgevallen boom. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, aardbevingen of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Hieronder tref je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt valt niet onder de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, schuur, overkapping, volière en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse partijen werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Landsmeer, Ilpendam.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

S. Janssen, Landsmeer (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente