Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zandvoort

Aan de hand van een opstalverzekering in Zandvoort – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door onder andere storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, diefstal. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan de tegelvloer, of denk aan de schutting. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Middels onze vergelijker vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare aanbieders zoals bijv. Delta Lloyd, Turien en Co of ING op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Zandvoort, gemeente Zandvoort, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZandvoort
(Net) nummer023 (+3123)
Bewoners 16792
Postcodegebied2040
WijkenZandvoort
Plaatsen in de regioverzekering-Zaltbommel, opstalverzekering-Woudenberg, polis-Westvoorne, verzekeringspakket-Veendam, Wormerland en woonhuisverzekering-Woerden
opstalverzekering-zandvoort

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Zandvoort, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door wateroverlast, diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet. Noemenswaardig: Deze verzekering is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan een tuinhek. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als schilderijen of een kapotte computer). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Zandvoort? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Zandvoort, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Zandvoort. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (onder andere een omgevallen boom, schroeien of smelten, blikseminslag, wateroverlast), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Met behulp van onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van maatschappijen zoals InShared en/of ASR Verzekeringen variëren tussen de €7 en €14,5. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (2040) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent in de volgende stap de relevante woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zandvoort? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,5 – €10,5. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Zandvoort? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk) en Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Zandvoort.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Zandvoort afsluiten? Stap over naar de beste of gewoon een goedkope polis voor regio 2040, 2041, 2042.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Allsecur Uitgebreid
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij 1 verzekeraar. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als storm (vanaf windkracht 7), inbraak, aanrijding en aanvaring, vandalisme en een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, overstromingen, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een flinke storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ingegooide ruit wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, volière, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als tuinhuisjes. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Zandvoort Noord, Zandvoort Zuid, Bentveld, Buitengebied.

‘Handige bespaartips voor opstalverzekeringen

Mevr. Vink, Zandvoort (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente