Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bentveld

Aan de hand van een opstalverzekering in Bentveld – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van o.a. vandalisme, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld het kozijn, en tevens het dak. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met ons vergelijkscript vergelijk jij online een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars zoals o.a. Generali, ASR Verzekeringen of Polis Direct op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Bentveld, gemeente Zandvoort, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZandvoort
(Net) nummer023 (+3123)
Inwoners 16792
Postcodegebied2116
BuurtschappenZandvoort
Plaatsen in de regioverzekering-vogelenzang, opstalverzekering-santpoort-noord, polis-spaarndam, verzekering-egmond-aan-den-hoef, woonhuisverzekering-egmond-aan-den-hoef en haarlemmerliede
opstalverzekering-bentveld

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Bentveld, januari 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast. Goed om te weten: Deze module dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als dakpannen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als elektrische tandenborstel of schade aan muziekinstrumenten). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Bentveld? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bentveld, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bentveld. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als wateroverlast, een omgevallen boom, brand of explosie, olie, rook en roet), dan dienen zeker de dekking en de service goed geregeld te zijn. Dankzij ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De kosten van verzekeraars als OHRA of ASR Verzekeringen liggen tussen de €6,5 tot €12. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Interpolis januari 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (2116) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: kenmerken woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de relevante polissen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Bentveld? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €7 – €14,25. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Bentveld? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Reaal Opstalverzekering Allrisk of Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Bentveld.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Zandvoort afsluiten? Bekijk de meest populaire of voordeligste maatschappij voor omgeving 2116.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in januari 2023

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten af te sluiten bij dezelfde verzekeraar. In het geval van schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer modules die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn inbraak, storm (vanaf windkracht 7), brand, aanrijding en aanvaring en inbraak en diefstal, brand of explosie, wateroverlast, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een brandje wordt meestal gedekt. Let op, een bal door de ruit zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw tuinhuisje, schuur, volière, garage en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als bloemen planten. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Zandvoort Noord, Zandvoort Zuid, Bentveld, Buitengebied.

‘Prettig, alle verzekeraars in een overzicht

Z. van Dijk, Bentveld (januari 2023)