Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Borne

Met een opstalverzekering in Borne – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door o.a. schade door olie, rook en roet, diefstal, blikseminslag, vandalisme. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan het toilet, of bijvoorbeeld de hal. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via deze website vergelijk je moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen zoals bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Avéro Achmea of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Borne, gemeente Borne, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteBorne
Netnummer074 (+3174)
Bewoners 22343
Postcodegebieden7620
BuurtenBorne
Plaatsen in de omgevingverzekering-Borger-Odoorn, opstalverzekering-Albrandswaard, polis-Wormerland, verzekeringspakket-Wageningen, Blaricum en woonhuisverzekering-Bladel
opstalverzekering-borne

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Borne, september 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, brand, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Niet vergeten: Deze verzekering regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de hal. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals e-reader of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Borne? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Borne, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Borne. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, een omgevallen boom, brand of explosie), dan behoren natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Middels de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van aanbieders als InShared en Allsecur variëren tussen de €9,25 en €12,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ZLM afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (7620) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent daarna de relevante woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Borne? De gemiddelde polissen schommelen tussen €8,25 tot €12,25. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Borne? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of Turien & Co Woonhuisverzekering Prima. Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Borne.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Borne afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of voordeligste aanbieder voor regio 7620, 7621, 7622, 7623.

Actuele woonverzekeringen in Overijssel in september 2023

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allsecur Uitgebreid

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen af te sluiten bij eenzelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere dekkingen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als brand, vandalisme, inbraak, ontploffing en blikseminslag, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, constructie- of installatiefouten, aardbevingen of rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Verderop lees je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ingegooide ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een garage, schuur, overkapping, volière en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse partijen werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Borne, Buitengebied Borne.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

F. van der Wal, Borne (september 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente