Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Haarle

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Haarle – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan onder andere schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, vandalisme. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de heg, of bijvoorbeeld het plafond. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van deze website vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende assuradeurs als bijv. Ditzo, Allianz of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Haarle, gemeente Hellendoorn, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
Regionummer0548 (+31548)
Bewoners 35651
Postcodegebied7448
BuurtschappenHellendoorn
Plaatsen nabijverzekering-nijverdal, opstalverzekering-okkenbroek, polis-colmschate, verzekering-loenen, woonhuisverzekering-loenen en lettele
opstalverzekering-haarle

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Haarle, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, wateroverlast, ontploffing, blikseminslag. Niet vergeten: Deze dekking sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de schoorsteen. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als speelgoed of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Haarle? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Haarle, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Haarle. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere vandalisme, olie, rook en roet, schroeien of smelten, brand of explosie), dan horen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van verzekeraars zoals NowGo en/of Univé variëren tussen de €6,75 en €10,5. Vul in onze vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ANWB maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (7448) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt daarna de actuele polissen die matchen met de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Haarle? De reguliere verzekeringen liggen tussen de €5,5 – €10,25. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Haarle? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Unigarant Opstalverzekering en/of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Haarle.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Hellendoorn afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekering voor de buurt 7448.

Actuele woonverzekeringen in Overijssel in maart 2023

 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te nemen bij één verzekeraar. In het geval van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer dekkingen die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn vandalisme, blikseminslag, brand, inbraak en vandalisme, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, wateroverlast. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, overstromingen, atoomkernreacties of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Hierna ontdek je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. blikseminslag of brand wordt meestal gedekt. Alleen, een bal die door een raam gaat valt vaak buiten de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een tuinhuisje, volière, garage, overkapping en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan overkappingen. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.

‘Een onbezorgd gevoel

O. Kuiper, Haarle (maart 2023)