Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hengevelde

Met een opstalverzekering in Hengevelde – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldbrand, aanrijding en aanvaring, vandalisme, schade door olie, rook en roet. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan dakpannen, of denk aan het kozijn. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals Ditzo, Centraal Beheer of OHRA op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Hengevelde, gemeente Hof van Twente, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHof van Twente
Regionummer0547 (+31547)
Inwoners 34881
Postcodegebied7496
BuurtschappenGoor
Plaatsen in de regioverzekering-ambt-delden, opstalverzekering-markelo, polis-notter, verzekering-lettele, woonhuisverzekering-lettele en goor
opstalverzekering-hengevelde

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Hengevelde, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, brand, inbraak. Goed om te weten: Deze module dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de elektriciteit. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals geluidsapparatuur of schade aan meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Hengevelde? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Hengevelde, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Hengevelde. Als je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, schroeien of smelten, vandalisme, olie, rook en roet), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies assuradeurs zoals Ditzo en ABN AMRO liggen tussen de €7,25 tot €14,5. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Ditzo maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (7496) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je treft daarna de beschikbare verzekeraars die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Hengevelde? De modale polissen zitten maandelijks tussen €7,75 – €14,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Hengevelde? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als ASR Voordeelpakket (Allrisk) en Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Hengevelde.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Hof van Twente afsluiten? Vind de meest populaire of laagst geprijsde polis voor postcodegebied 7496.

Actuele woonverzekeringen in Overijssel in maart 2023

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen af te sluiten bij dezelfde partij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan blikseminslag, inbraak, schade door olie, rook en roet, brand of schroeien of smelten, olie, rook en roet, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door atoomkernreacties, overstromingen, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand lees je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als inbraak of brand wordt meestal gedekt. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw garage, overkapping, tuinhuisje, schuur en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. tuinhuisjes. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Goor, De Whee II, Markelo, Verspreide huizen Kerspel en omgeving, Elsen, Diepenheim, Delden, Overig Delden, Hengevelde, Bentelo.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

M. van der Velden, Hengevelde (maart 2023)